Regulament și program preselecție clasa S300 / CFMOTO

Dacă v-ați înscris online până pe 2 aprilie inclusiv sau, anterior, prin e-mail, sunteți eligibili pentru preselecție. Aceasta a fost amânată din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru 22-23 aprilie, la MotorPark România (Adâncata, Ialomița), începând cu ora 8:30.

Pot participa doar cei care s-au înscris anterior online și au primit mesajul de confirmare (via SMS sau e-mail).

Pentru a participa, trebuie să aveți și să purtați echipament complet de moto (cască integrală, geacă și pantaloni cu protecții, mănuși și cizme/ghete). Echipamentul nu trebuie neapărat să fie de piele, dar trebuie să fie omologat de moto, cu protecții la umeri, coate, spate, genunchi, glezne.

Sunt eligibili doar cei care știu să meargă pe motocicletă la nivel de bază. O eventuală confirmare a acestei abilități ar fi permisul de categorie A/A2/A1, dar existența permisului în sine nu este o condiție eliminatorie.

Participanții sunt așteptați pe 22 aprilie, la 8:30, la circuitul MotorPark România, lângă Adâncata, în Ialomița. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte sau să aibă declarație notarială semnată de părinți, prin care aceștia își dau acordul pentru ca minorul să practice sportul motociclism-viteză în datele respective. Participanții trebuie să aibă un act de identitate, permisul de conducere A/A1/A2, dacă acesta există.

Inițial, participanții vor completa un formular, apoi vor trece printr-un test teoretic scurt și simplu. Va urma o probă fizică, apoi o probă practică, pe motocicletă. Niciuna dintre probe nu este eliminatorie în sine, acestea servind doar pentru ca organizatorii și șefii de echipe din MotoRC să poată evalua abilitățile și potențialul participanților. O singură instanță este eliminatorie, și anume căzătura cu motocicleta. Nu se caută viteza pură (nu va exista nicio probă în acest sens), palmaresul în competiții sau un nivel foarte ridicat de curaj/risc. Participanții vor fi evaluați în mare parte subiectiv de către șefii de echipe și reprezentanții organizatorilor, în primul rând din perspectiva potențialului pe care îl au pentru a deveni piloți, pe termen mediu/lung. Aici intră în calcul elemente precum vârsta, controlul motocicletei, disciplina, condiția fizică și personalitatea/atitudinea.

Pentru că numărul doritorilor este mare față de locurile disponibile, am pregătit câteva surprize pentru a-i “consola” pe cei care nu vor fi selectați.

b marius
http://motorc.ro

19 Comments

Sandu Ciprian

Abia aștept!!

Epure florentina Denisa

Se poate ajunge si miercuri pe 12.04.23 daca nu pot pe 11.04.23

Toth Martin Cristian

Mulțumesc pentru informatiile oferite. Astept cu nerabdare anyntarea datei ofiiciale. O zi cât mai frumoasă !

Sauca Remus Pauk

Visul meu

Albulescu Ioana Luciana

Buna seara, va deranjez cu o întrebare mica pentru un cunoscut care a primit mesajul de la voi. Acesta a întrebat daca sunt permise si genunchierele in loc de pantaloni moto. Sunt dinacelea lungi, de la genunchi pana la glezna. Mulțumesc frumos!

Firicel Andra

Bună ziua! Deși m-am înscris înainte de 2 aprilie, nu am primit niciun mail sau sms de confirmare.

Razvan Arghir

In momentul de față îmi lipsesc câteva piese din echipament, respectiv ghete, jacheta și pantaloni (combinezon)

Anis Alzaghari

Buna seara! Ma scuzați de deranj. Sunt unul dintre persoanele selectate pentru preselecții. Pana la urma sa va amâna?

Amuza Nicolae

M-am înscris la categoria de 300s și nu pot veni la preselecți ,aș putea să trimit alt pilot în locul meu ?

Banu Eduard

Salut ,
Sti de unde pot face rost de declarație notarială semnată de părinți, prin care aceștia își dau acordul pentru ca minorul să practice sportul motociclism-viteză în datele respective.

Dascal Tudor

Salutari, ma bucur enorm ca am fost selectat si abea astept sa vina ziua de 22 aprilie. Salutari de la Cluj si multumesc mult pentru oportunitate. Ps. Pana atunci pregatesc un echipament demn de circuitul MotorPark

Gaman Dragos Florin

Buna ziua, m am inscris la preselectia organizata de moto.rc, am primit un mesaj in care scrie ca evenimentul s a amanat pentu data de 21 aprilie la 8.30, iar pe link ul primit in acrlasi mesaj scrie ca s a amanat prntru 22 aprilie la 8.30. Pentru ce data s a amanat, cand ar trebui sa fim la adancata?

Ivan Cristian

Buna seara, am primit mesaj și in mesaj scrie pe 21 trebuie sa ne prezentam și pe site scrie pe 22, stiti cumva participanți când trebuie sa vina?

Panait Florin Andrei

Buna ziua, ceva nu îmi este clar in sms ul trimis am data de 21 și aici le site scrie 22. Ați putea sa îmi confirmați va rog frumos ?

Vladasel Andrei

Bună ziua ! În sms-ul de informare cu privire la data în care vor avea loc selecțiile am fost informat ca data va fi 21-22 iar pe site scrie ca va fi pe 22-23, va rog sa îmi confirmați care este data exacta. Multumesc!

Neagu costin marian

Buna ziua . M-am înscris la clasa de 300 eu muncit ajunge mâine . A intervenit o problema . Poate venii un prieten in locul meu ? Mulțumesc . Zi buna .

CFMOTO sprijina tinerii pasionați de motociclism! | PR de la A la Z

[…] Preselecțiile pentru clasa S300 vor începe mâine, 22 aprilie, la ora 8:30 și se vor încheia duminică, când vom afla și numele celor 10 piloți care vor pilota motocicletele CFMOTO în acest an, în campionatul MotoRC. Regulamentul competiției poate fi consultat pe pagina oficială a MotoRC: https://motorc.ro/?p=316. […]

Cozma ionut

Buna ziua. Când se mai fac preselecții? Pentru ca nu am știut ca se fac și de asta întreb.
Multumesc!

Oajdea alberto

Vreau și eu la.preselectie

Leave a Reply